Παρακάτω θα δείτε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που υποστηρίζονται μέσα από το  https://mysterysoapbox.gr/, για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας! Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μας.

Online Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής ή prepaid κάρτας.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείς να πληρώσεις τον courier όταν σου φέρει την παραγγελία με χρέωση 2.5€!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με Elta Courier πόρτα-πόρτα και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Για παραγγελίες αξίας 50€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν στην Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 50€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 3€.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε 4 ως 7 εργάσιμες ημέρες.  (Εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος.Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει και πιθανόν να συνεργάζονται με το ταχυδρομείο της περιοχής σας.  Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια! (*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.