Γειά σας, 
 
Είμαι η Χαρά μαμά τριών παιδιών , απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και της σχολής δημοσιογραφίας New Media Studies. Δεν εξασκώ πλέον το επάγγελμα της γυμνάστριας, ένα κεφάλαιο που ολοκλήρωσε τον κύκλο του το 2015. 
 
Μετά ήρθε η μητρότητα στη ζωή μου και αποφάσισα να παραμείνω στο σπίτι μαζί τους τα πρώτα χρόνια. Αυτά τα χρόνια τα πολύτιμα αλλά δύσκολα βρήκε μέσα μου θέση ένα όνειρο που είχα από πολύ μικρή. Ένας χώρος που θα προάγει τα φυσικά προϊόντα και θα δημιουργεί μια οικολογική συνείδηση στους καταναλωτές του. 
 
Το anamastore λοιπόν δημιουργήθηκε από την αγάπη μου για τα φυσικά προϊόντα χωρίς χημικά, για τα χειροποίητα είδη φτιαγμένα από ανθρώπους με μεράκι, όρεξη και δημιουργία. Όλοι καθημερινά βαλλόμαστε από τεράστιες ποσότητες τοξικών ουσιών είτε μέσω των τροφίμων, είτε των συμβατικών προϊόντων αλλά και της ίδιας της ατμόσφαιρας. Στο anamastore θα βρείτε προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, είδη γενικής χρήσης, προϊόντα στοματικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής, χειροποίητα κεριά και σαπούνια, έλαια, είδη διακόσμησης, βιολογικά τρόφιμα, βότανα, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλά ακόμα είδη φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα.
 
Σκοπός του εγχειρήματος είναι να δημιουργηθεί και ένας φυσικό κατάστημα, ένας πολυχώρος που θα λειτουργεί βιωματικά μέσα από εργαστήρια και δράσεις. Ελάτε να κάνουμε μαζί την μετάβαση από τα συμβατικά προϊόντα στα φυσικά. 
 
Το λογότυπο δημιουργήθηκε από τα αρχικά των τριών μου αγοριών και από τη λέξη μαμά. Τα παιδιά μιμούνται τις πράξεις μας δεν ακούνε τα λόγια μας. Η οικολογική συνείδηση διδάσκεται. Ας δημιουργήσουμε σήμερα τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο. Η αλλαγή ξεκινάει από μας. 
 
Με εκτίμηση 
Χαρά Γεωργατζή
Ιδρύτρια || anamastore